GOOGLE ADS OGLAŠEVANJE

Z Google ads oglaševanjem boste dosegli več prometa in konverzij na vaši spletni strani

Smo agencija ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin.

V ponudbi imamo tudi SEO optimizacijo spletnih strani, oglaševanje preko družabnih omrežij, google ads oglaševanje in email marketing.

Ponujamo vam tudi upravljanje vaših facebook, instagram, twitter in youtube strani.

Naše storitev Google ads oglaševanja vam pomaga hitro pridobiti nove stranke.

Google ads je postopek oglaševanja vašega podjetja prek iskalnikov.

Ko bodo uporabniki iskali vaše storitve ali izdelke v iskalniku Google vam bomo pomagali da se vaše podjetje pojavi na vrhu.

NAŠE GOOGLE ADS STORITVE POMAGAJO DA SE VAŠE PODJETJE  RAZVIJA NA DVA EDINSTVENA NAČINA

Ustvarjanje visokokakovostnega prometa in povečanje konverzije

Dnevno poteka več kot 3 milijarde iskanj. Ta iskanja so polna ljudi, ki iščejo odgovore in rešitve svojih težav.  S pomočjo storitev Google ads oglaševanja dobite takojšen visokokakovosten promet in konverzije .

Takojšnji rezultati

Plačani oglasi v iskalnem omrežju bodo po namestitvi takoj pripeljali promet na vaše spletno mesto. Za razliko od organskih iskanj, boste takoj na prvi strani Googla. Vendar pa plačujete oglase na klik. Pomembno je zagotoviti, da plačujete za klike, ki se pretvorijo v konverzije.

POSTOPEK GOOGLE ADS OGLAŠEVANJA

1. Določimo najboljše ključne besede za vaše podjetje

 Naredili bomo temeljite raziskave da bomo našli prave ključne besede za vaše podjetje. Ključne besede so iskalni izrazi ki jih ljudje vnesejo v iskalna omrežja ko iščejo nekaj kar jih zanima. Raziskujemo na tisoče ključnih besed in merimo iskalni promet, konkurenco in stroške povezane z izbiro najboljših ključnih besed za vašo oglaševalsko kampanjo.

2.Analiza konkurence

Natančno bomo ocenili, kaj počnejo vaši konkurenti v spletnih iskalnikih. Z prepoznavanjem prednosti in slabosti njihovih oglaševalskih kampanj bomo lahko razvili pametnejši pristop za vašo kampanjo.

3.Izdelava oglasov

Razvili bomo učinkovite oglase v iskalnikih. Vsak oglas ciljno usmerimo na določene ključne besede. Vaše oglase bomo tudi testirali.

4.Spremljanje oglasov in optimizacija

Hitro bomo prepoznali oglase z nizko učinkovitostjo. Dnevno bomo spremljali vašo kampanjo. Če rezultati začnejo upadati, bomo to takoj zaznali in zaustavili nizko uspešne oglase. Poleg tega lahko objavljamo nove oglase.

5.Poročanje in komuniciranje

Vedite kako uspešni so vaši plačani oglasi v iskalnem omrežju.  Za vas bomo  pripraviil mesečno poročanje. Poleg tega bomo na vaše oglase namestili sledenje konverzijam. To bo sporočilo količino konverzij, ki jih ustvarimo z našimi storitvami Google ads oglaševanja.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Nekaj odgovorov na vprašanja ki nam jih stranke največkrat postavijo

Kakšne rezultate lahko pričakujem ?

Ključni kazalniki uspešnosti na katere gledamo so promet na spletnih mestih in konverzije. Ocenili bomo koliko prometa prejema vaše spletno mesto.

Koliko prometa lahko pričakujem?

Količina prometa vsak mesec bo različna. Odvisno je od učinkovitosti kampanje in vašega oglaševalskega proračuna. Več goriva ki ga imamo v rezervoarju, več rezultatov lahko ustvarimo za vas.

Koliko konverzij lahko pričakujem?

Količina konverzij se bo tudi razlikovala.  Pomembno pa je upoštevati, da obstajajo zunanji dejavniki, ki vplivajo na konverzije ki jih mi ne nadzorujemo. To vključuje ceno, kakovost izdelka, destinacijo spletnega mesta in trg  na katerem tekmujete.

Kako dolgo traja pogodba?

Ponujamo začetne 3 mesečne pogodbe. Ko je začetni pogodbeni rok zaključen, bo vaš račun servisiran mesečno. Pogodbo imate možnost kadar koli preklicati s 30-dnevnim pisnim ali digitalnim odpovednim rokom. Po 30 dneh bomo preklicali vse storitve in vam vrnili vse podatke, ki jih imamo.

Ali je treba plačati nastavitve?

Obstaja enkratno plačilo za nastavitev. Nastavili vas bomo  naše iskalne sisteme, analitične sisteme in druge administrativne naloge. 

Kdaj lahko začnemo z oglaševanjem?

Če ste pripravljeni na začetek, nas kontaktirajte. Dogovorili se bomo za sestanek na katerem se bomo pomenili o vseh podrobnostih.

Kako ustvarite oglas ki se ujema z mojim poslovanjem?

Z vprašalnikom izvemo več o vašem podjetju in poslovanju. Nato razvijemo strategijo oglaševanja. Po odobreni strategiji začnemo z oglaševanjem.

Ali moram poslati vsebino za oglaševanje?

Ne, ni vam treba posredovati vsebine. Če pa imate vsebino, jo z veseljem uporabimo. . Imamo dostop do fotografij in preproste programske opreme za oblikovanje. To lahko uporabimo za razvoj oglasov s katerimi lahko pritegnete vaše občinstvo.

Ali boste spremljali oglaševalsko akcijo?

Da.  Če oglasi ne bodo uspešni, jih bomo zaustavili in prilagodili oglaševalsko akcijo.  V večini primerov v vaši oglaševalski kampanji izvajamo A / B split teste. To je postopek testiranja več različic vaših oglasov in ciljne skupine oglasov. Preizkušamo različne kombinacije oglasov.

PODATKI O PODJETJU

Aleksandar Pašić s.p.

Davčna številka:

Matična številka:

Tel.številka: 070/787-576

Email: info@paho-design.eu

PIŠITE NAM

Ali se strinjate z shranjevanjem in uporabo vaših osebnih podatkov?