IZDELAVA LOGOTIPOV

Smo agencija ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin.

V ponudbi imamo tudi SEO optimizacijo spletnih strani, oglaševanje preko družabnih omrežij, google ads oglaševanje in email marketing.

Ponujamo vam tudi upravljanje vaših facebook, instagram, twitter in youtube strani.

Novo podjetje bo imelo različne stopnje uspeha pri komunikaciji s svojo ciljno publiko in morebitnimi kupci.

Včasih je njihovo prvo izpostavljanje strankam njihovo ime in logotip. Zato je zelo pomembno, da logotip podjetja takoj predstavi pravo pozitivno podobo podjetja.

Številna podjetja s slabim delovanjem so doživela preobrat prodaje in dobička samo s spremembo imena in logotipa. Torej je pomembno, da to takoj naredite.

Čeprav to še zdaleč ni edini dejavnik za zagotavljanje uspeha podjetja bosta dobro ime in logotip veliko pripomogla.

Zakaj je logotip pomemben?

1.Privleče pozornost

Imate samo dve sekundi da potencialne stranke prepričate da je vaše podjetje vredno upoštevati. Logotip mora pritegniti njihovo pozornost in se uporablja za sporočanje glavnih vrednot vašega podjetja.

2.Močan prvi vtis

Imate eno priložnost da popravite svoj prvi vtis in naredite svojo znamko nepozabno. Dober logotip bo vzbudil zanimanje vaše publike in jo spodbudil, da pogledajo naprej v vaše podjetje in kaj lahko naredite za njih.

3.Identiteta blagovne znamke

Z vašim logotipom se vse začne, zato je njegov dizajn nekaj na kar se morate resnično osredotočiti. Na vaših pismih, vizitkah, letakih in spletnih straneh  bodo vsi elementi iz vašega logotipa.

4.Loči vas od konkurence

Vaš logotip pove strankam, zakaj je vaše podjetje edinstveno. Vredno je pogledati logotipe podjetij v vaši panogi. Tako boste dobili predstavo o tem, kakšne logotipe trenutno uporabljajo drugi in kaj vas bo od njih ločilo.

5.Zvestoba blagovni znamki

Ko bo vaša blagovna znamka rasla se bo vaš logotip bolje seznanil s ciljno publiko, kar pomaga pri tem da je vaše podjetje zaupanja vredno in kvalitetno.

6.Vaša publika to pričakuje

Vaš logotip je prva stvar, ki jo bodo stranke videle v vsaki komunikaciji z vami, pa naj bo to zloženka, pismo, spletna stran ali objava v družabnih medijih.

V naši agenciji vam nudimo 3 pakete izdelave logotipov?

PODATKI O PODJETJU

Aleksandar Pašić s.p.

Davčna številka:

Matična številka:

Tel.številka: 070/787-576

Email: info@paho-design.eu

PIŠITE NAM

Ali se strinjate z shranjevanjem in uporabo vaših osebnih podatkov?