IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN SPLETNIH TRGOVIN

Oblikujemo uporabnikom prijazne spletne strani in spletne trgovine ki pripomorejo pri rasti vašega poslovanja

Smo agencija ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin.

V ponudbi imamo tudi SEO optimizacijo spletnih strani, oglaševanje preko družabnih omrežij, google ads oglaševanje in email marketing.

Ponujamo vam tudi upravljanje vaših facebook, instagram, twitter in youtube strani.

Učinkovita marketinška strategija in odlična spletna stran delujeta z roko v roki.

Konec koncev je vaša spletna stran vaša prva interakcija s strankami. To bo središče vseh spletnih aktivnosti, ki jih izvajate.  In kar je najpomembneje, je to, da lahko z svojo blagovno znamko ustvarite dober prvi vtis.

  Pri nas oblikujemo spletna mesta, ki vam pomagajo ustvariti največ konverzij.

In kako to storimo?

Preprosto. S tem ko svoji blagovni znamki daste spletno mesto, ki je privlačno, odzivno in predvsem uporabniku prijazno.

ALI JE OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI RES POMEMBNO?

Seveda je….

Kadar koli se srečate z nekom novim – pa naj gre za osebne zadeve ali novo stranko, vedno želite narediti odličen prvi vtis, kajne.

Svojega spletnega mesta ne bi smeli obravnavati drugače. Konec koncev je v današnjem svetu vaše spletno mesto odraz vašega poslovanja.

Razmislite o tem: Ste že kdaj brskali po spletnem mestu in se zadrževali dlje od tistega, kar ste načrtovali, ker vas je pritegnila njegova zasnova in postavitev?

 Vaše spletno mesto more spodbuditi zanimanje vaših obiskovalcev.

Ali je oblikovanje spletnih strani res pomembno v poslu?

DA, ker je obraz vaše blagovne znamke.

KATERE VRSTE SPLETNIH STRANI USTVARJAMO

V naši agenciji lahko naredimo spletno stran za vsako panogo. Odkar smo se lotili tega posla, smo se ukvarjali s strankami v različnih panogah, ki ponujajo različne izdelke in storitve. 

Verjamemo, da ima vsako podjetje drugačen nabor potreb, ciljni trg in izdelke / storitve, ki jih je treba predstaviti na  spletnem mestu. Prav zato pri vsakem dizajnu, ki ga ustvarimo, poskrbimo, da je prilagojen samo vaši blagovni znamki.

B2B trženje

B2B je drugačna storitev kot B2C in vaše spletno mesto naj to odraža. Strokovnjake in lastnike podjetij je treba obravnavati drugače kot vsakdanje potrošnike. Vaše spletno mesto lahko pomaga vzbuditi zaupanje v vašo blagovno znamko in storitve.

Spletne trgovine

V današnji generaciji, kjer ljudje radi nakupujejo prek spleta, konkurenca med spletnimi trgovinami še nikoli ni bila bolj ostra. Izpostaviti je treba popolno odzivno spletno mesto, ki zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo.

Zdravstvene storitve

Zdaj ljudje uporabljajo tehnologijo v skoraj vseh dejavnostih, ki jih opravljajo, tudi pri naročilih za zdravniški pregled in ostalih zdravstvenih storitvah. Sestavite spletno mesto, ki je tako popolnoma funkcionalno in nudi veliko informacij v zvezi z zdravstvom.

Agencije z nepremičninami

Nakup ali prodaja nepremičnin je velika odločitev. Stranke se lahko zlahka zasukajo, če jih portfelj ne navduši . Pokažite svoje strokovno znanje in lastnosti, ki jih ponujate s privlačnim spletnim mestom.

Lepota in zdravje

Ko gre za zdravje in nego telesa, zaupamo le strokovnjakom. Izdelajte spletno mesto tako lepo, kot so vaše ponudbe, in vzpostavili boste dragoceno zaupanje svojega ciljnega občinstva.

Hrana

Ali lahko stranke hrepenijo po vaši hrani in pijači, ne da bi je še poskusili? Da, mogoče je .Naj bo vaše spletno mesto dovolj vabljivo s fotografijami in mediji, ki bodo obiskovalce zagotovo pustili lačne.

Potovalne in profesionalne storitve

Dokler se stranke ne morejo osebno srečati, vaše spletno mesto pogosto začasno predstavlja vašo blagovno znamko! Izdelajte spletno mesto, ki prikazuje vaše strokovno znanje in strokovnost za pretvorbo potencialnih strank v prave stranke.

Neprofitne organizacije

Tako kot tradicionalna podjetja tudi neprofitne organizacije zagotovo potrebujejo izdelavo spletnih strani. Preko informativne in zanimive spletne strani lahko širite ozaveščenost in spodbujate več ljudi, da se pridružijo vašemu zagovarjanju.

Ostale panoge

To je le nekaj panog, s katerimi smo v preteklih letih sodelovali v tem poslu, tako da, če tukaj ne vidite svoje panoge ste lahko brez skrbi! Še vedno lahko oblikujemo spletno stran, ki je popolna za vašo blagovno znamko!

POSTOPEK IZDELAVE SPLETNE STRANI

1.Sestanek

Naš postopek se začne z sestankom v živo ali preko spleta. Na sestanku bomo določili vaše cilje, ključne besede in ostalo da bomo bolj seznanjeni z vašim poslovanjem. Poslali vam bomo tudi povezavo do vprašalnika kjer boste lahko izbrali dodatne funkcionalnosti ki jih želite na vaši spletni strani.

2.Nastavite gostovanja in domene

Če že imate račun za gostovanje, nam boste morali omogočiti dostop za oblikovanje spletnega mesta. Če pa ga nimate, priporočamo uporabo Neoserva. Izdelava spletnega mesta na WordPressu se bo začela takoj, ko nam boste omogočili dostop.

3.Izdelava osnutka spletne strani

 Naredimo vam grob osnutek vaše spletne strani. Ko je grob osnutek končan, vam ga bomo poslali na pregled. Nato si ga lahko ogledate in naštejete spremembe, ki jih želite narediti. Nato bomo vključili spremembe in končno dokončali vašo spletno zasnovo.

4.Objava spletne strani

Takoj, ko odobrite  spletni dizajn, bomo zagnali vašo spletno stran. Potrjeno obliko bomo  premaknili z razvojne lokacije in jo prenesli na vašo domeno. Nato lahko izkoristite prednosti svojega novega spletnega mesta in uživate v boljši uporabniški izkušnji!

5.Vzdrževanje spletne strani

Medtem ko nekateri od naših preteklih strank vedo kako vzdrževati svojo spletno stran in imajo čas tudi za to, druge stranke ne znajo ali nimajo časa. In to je popolnoma v redu. Ponujamo  storitve ki vključujejo vzdrževanje spletnega mesta ( rezervne kopije, posodobitve spletne strani, vnos fotografij in ostalih vsebin). Z nami bo vaša spletna stran delovala nemoteno.

6.Oglaševanje

Vsaka stran mora biti vidna obiskovalcem. Zato vam nudimo SEO optimizacijo spletnih strani, email marketing, google ads oglaševanje. Na voljo imamo tudi oglaševanje preko družabnih omrežij kot so Facebook, Twitter, Instagram in Youtube.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Nekaj odgovorov na vprašanja ki nam jih stranke največkrat postavijo

Koliko stane izdelava strani?

Vsaka stran je posebna. Cena strani je odvisna od več dejavnikov. Pri povpraševanju vam bomo poslali vprašalnik katerega boste ispolnili in na podlagi vaših zahtev bomo določili ceno.

V kolikem času je spletna stran narejena?

Običajno potrebujemo 15-30 dni da spletno stran dokončamo. Je pa odvisno od velikosti in zahtevnosti spletne strani.

Kaj če nam spletna stran ni všeč?

Ko bo spletno mesto razvito vam bomo poslali grob osnutek spletnega mesta. Seznam sprememb boste lahko sestavili sami in mi jih bomo uporabili. 

Na kateri platformi izdelujete spletne strani?

Vsa naša spletna mesta gradimo na WordPressu. To je ena najboljših platform za izdelavo spletnih strani. To je zato, ker je poln vtičnikov in dodatnih funkcij, ki omogočajo večjo prilagoditev, kot jo nudijo druge platforme. Prav tako spletno stran enostavno vzdržujete sami.

Ali vzdržujete spletne strani?

Da, lahko vzdržujemo vaše spletno mesto. Lahko nas uporabljate po potrebi ali pa uporabljate naš neomejen načrt vzdrževanja spletnega mesta. Naši načrti za vzdrževanje neomejenih spletnih strani vključujejo neomejene spremembe vašega spletnega mesta, varnost, rutinsko varnostno kopiranje in še več. Za več informacij o tem nas kontaktirajte.

Kaj potrebujem za izdelavo spletne strani?

Potrebovali bomo dostop do vašega gostovanja,  domene, datotek z logotipom in vse vsebine, ki bi jo radi imeli na vašem spletnem mestu. Ko bomo to dosegli, bomo oblikovali vašo spletno stran po vaših pričakovanjih.

Katero gostovanje priporočate?

Priporočamo gostovanje Neoserv, ker so zelo hitri, uporabni in nudijo brezhibno pomoč preko telefona in emaila.

Ali moram poslati tekste za spletno stran?

Lahko nam pošljete svoje tekste ki jih želite na spletni strani. V večini primerov nam stranke pošljejo tekste. Če tekstov nimate jih za doplačilo napišemo mi. 

Ali moram poslati fotografije?

Če imate fotografije, jih lahko vključimo na vaše spletno mesto. Če ne, lahko uporabimo slike v visoki ločljivosti, ki odražajo vašo blagovno znamko.

PODATKI O PODJETJU

Aleksandar Pašić s.p.

Davčna številka:

Matična številka:

Tel.številka: 070/787-576

Email: info@paho-design.eu

PIŠITE NAM

Ali se strinjate z shranjevanjem in uporabo vaših osebnih podatkov?