SEO OPTIMIZACIJA

Naše SEO storitve pomagajo pri rasti vašega poslovanja

Smo agencija ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin.

V ponudbi imamo tudi SEO optimizacijo spletnih strani, oglaševanje preko družabnih omrežij, google ads oglaševanje in email marketing.

Ponujamo vam tudi upravljanje vaših facebook, instagram, twitter in youtube strani.

NAŠE SEO STORITVE SO OSREDOTOČENE NA TRI KLJUČNA PODROČJA

Višje uvrstitve v iskalnikih

 Z najnovejšimi orodji, strategijami in trendi vam pomagamo, da se v iskalnikih premaknete po pravih ključnih besedah.Občinstvo vas bo opazilo.

Kakovostni spletni promet

Višje uvrstitve pri iskanju pravih ključnih besed lahko zelo vplivajo na količino  in kakovost prometa, ki ga prejme vaše spletno mesto. Milijoni potrošnikov vsak dan uporabljajo Google za iskanje izdelkov in storitev. Ko se izvedejo ustrezna iskanja za vaše ključne besede je naš cilj  da boste vidni v iskalnikih.

Merljivi rezultati

Preglednost rezultatov in rezultatov vaše SEO kampanje je vprašljiva. Naše podjetje  mesečno zagotavlja poročila o SEO, ki na čisto in jasno razčlenijo podrobne podatke o uspešnosti vaše kampanje. Informacije, kot so povečane pozicije v iskalniku, promet, viri, glavni viri, cilji po meri in še veliko več.

POSTOPEK SEO OPTIMIZACIJE

1. Ocena poslovanja in analiza spletne strani

Spoznamo vaše podjetje, ciljno publiko in vaše cilje. Nato analiziramo vsebino, kodo in gostoto ključnih besed trenutnega spletnega mesta, da odkrijemo slabosti in prednosti spletnega mesta.

2.Strategija in razvoj ciljev

Razvili bomo uspešen načrt  ki bo vaše spletno mesto uvrstil višje od vaše konkurence in višje za ključne besede, ki jih vaša ciljna publika najbolj uporablja.

3.Nastavitve

Izvajanje SEO tehničnih predpogojev, kot so orodja, nadzorne plošče in analitični sistemi, tako da ne bomo zgrešili niti palca vašega uspeha pri optimizaciji.

4. Izvedba optimizacije

Izvajanje strategij za optimizacijo spletnih strani ki vključujejo čiščenje kode, vsebine, arhitekture, preslikave, uporabe ključnih besed in še veliko več.

5.Neprekinjena optimizacija

Zagotovimo nenehno optimizacijo na strani. Nenehna optimizacija pomeni bloganje, vzpostavljanje povezav, svetovanje in strategijo, da vam zagotovimo trajen uspeh vašega podjetja.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Nekaj odgovorov na vprašanja ki nam jih stranke največkrat postavijo

Kakšne rezultate lahko pričakujem ?

Ključni kazalci uspešnosti na katere gledamo so organski zadetki  in uvrstitve v iskalnikih za vaše ključne besede. To bomo spremljali vsak mesec in vam  poročali.

V kolikem času vidimo rezultate?

Lahko traja od 6-12 mesecev da pridete na prvo stran. Odvisno je od tega, kako konkurenčna je vaša panoga in ključne besede, na katere ciljamo. Naš cilj je da vam mesečno povečamo vaš organski promet in uvrstitve.

Kako pogosto bom dobil poročilo?

Od nas boste prejemali mesečna poročila o SEO. Če pa poročila potrebujete pogosteje, nas obvestite in mi vam bomo poslali poročilo.

Kako dolgo traja pogodba?

Ponujamo začetne 3 mesečne pogodbe. Ko je začetni pogodbeni rok zaključen, bo vaš račun servisiran mesečno. Pogodbo imate možnost kadar koli preklicati s 30-dnevnim pisnim ali digitalnim odpovednim rokom. Po 30 dneh bomo preklicali vse storitve in vam vrnili vse podatke, ki jih imamo.

Ali je treba plačati nastavitve?

Obstaja enkratno plačilo za nastavitev. Nastavili vas bomo  naše iskalne sisteme, analitične sisteme in druge administrativne naloge. 

Kdaj lahko začnemo z optimizacijo?

Če ste pripravljeni na začetek, nas kontaktirajte. Dogovorili se bomo za sestanek na katerem se bomo pomenili o vseh podrobnostih.

Katero gostovanje priporočate?

Priporočamo gostovanje Neoserv, ker so zelo hitri, uporabni in nudijo brezhibno pomoč preko telefona in emaila.

Ali moram poslati tekste za spletno stran?

Lahko nam pošljete svoje tekste ki jih želite na spletni strani. V večini primerov nam stranke pošljejo tekste. Če tekstov nimate jih za doplačilo napišemo mi. 

Ali moram poslati fotografije?

Če imate fotografije, jih lahko vključimo na vaše spletno mesto. Če ne, lahko uporabimo slike v visoki ločljivosti, ki odražajo vašo blagovno znamko.

PODATKI O PODJETJU

Aleksandar Pašić s.p.

Davčna številka:

Matična številka:

Tel.številka: 070/787-576

Email: info@paho-design.eu

PIŠITE NAM

Ali se strinjate z shranjevanjem in uporabo vaših osebnih podatkov?