VZDRŽEVANJE SPLETNIH STRANI IN SPLETNIH TRGOVIN

Smo agencija ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin.

V ponudbi imamo tudi SEO optimizacijo spletnih strani, oglaševanje preko družabnih omrežij, google ads oglaševanje in email marketing.

Ponujamo vam tudi upravljanje vaših facebook, instagram, twitter in youtube strani.

Večina strank meni da potrebuje agencijo ki je odgovorna za  razvoj spletnega mesta in  upravljanje vsebine.

Vendar se nekateri ne zavedajo da je izredno pomemben tudi dolgoročen načrt vzdrževanja spletne strani. Mnogi se ne zavedajo pomena vzdrževanja in rednih posodobitev  spletnega mesta. Medtem ko je največje  tveganje da je bilo v vaše spletno mesto vdrto, obstajajo tudi manjši problemi do katerih lahko pride če redno ne posodabljate spletne strani.

5 glavnih razlogov zakaj je vzdrževanje pomembno!

1.Vdori v spletno stran

Naš največji razlog je najbolj očiten: varnost.

Mnogi ljudje mislijo, da se jim to ne more zgoditi, ker je njihovo spletno mesto premajhno. Le zakaj bi kdo  hotel vdreti v majhno stran? Hekerji so zadovoljni če nam naredijo že majhno škodo.

Verjetnost da se starejše spletno mesto zlomi je veliko večja,ker ima manj varno kodiranje in module ki niso posodobljeni. 

2.Napake na strani

Dlje kot čakate z posodobitvijo večja je nevarnost da boste naleteli na težavo. Bolj pogosto ko posodabljate je manj verjetnosti da bo prišlo do težav. Preskakovanje posodobitev (na primer 3.0 do 5.0) ni priporočljivo.

3.Zapravljen čas in denar

Razvijalec bo moral porabiti veliko več časa za posodobitve in popravila na spletni strani če ne bo redno posodobljena. Če se spletna stran ne posodablja redno lahko pride do velikih napak na spletni strani.

4.Neuporabne lastnosti in slaba uporabniška izkušnja

Posodobitve spletnega mesta zagotavljajo nove  funkcionalnosti vašega spletnega mesta. Zakaj ne bi želeli novih funkcij za svoje WordPress  spletno mesto. Prej ko izvedete posodobitev, prej dobite to novo funkcijo. Pomislite, zakaj vedno posodabljate telefon. Če uporabljate starejšo različico  je vaša funkcionalnost  precej drugačna in pogosto slabša od novejše.

5.Zmanjšana hitrost

Vsaka različica vsebuje različne izboljšave delovanja, s katerimi je vaše spletno mesto bolj učinkovito. Ko obiščete spletno mesto in se  nalaga predolgo ga preprosto zapustite. Hitrost vpliva tudi na SEO optimizacijo. 

NUDIMO VAM VEČ PAKETOV VZDRŽEVANJA

PODATKI O PODJETJU

Aleksandar Pašić s.p.

Davčna številka:

Matična številka:

Tel.številka: 070/787-576

Email: info@paho-design.eu

PIŠITE NAM

Ali se strinjate z shranjevanjem in uporabo vaših osebnih podatkov?